Stand-up Comedy: Sztuka Śmiechu w Trudnych Czasach
Prowadząc restauracje lub bar ważna jest nie tylko propozycja jaką przedstawiany na karcie menu, jednak też ważna jest cena ona też jest znacząca, albowiem, kiedy na początku ustabilizujemy cenę tak by dane potrawy zdołały pokosztować nie jedynie osoby o pokaźniejszym zasobie portfela oraz zaczniemy ceny stopniowo zawyżać to sukces mamy gwarantowany – przetestuj także maszyny do lodów tajskich. Znaczący jest także jak skonstruowany przez nas lokal będzie wizualnie wyglądał nie tylko od zewnątrz, lecz wnętrze jest tu istotne, albowiem od tego dużo zależy, bo jeśli pomieszczenie będzie jaskrawe, przytulne, duże będziemy się wtenczas czuć jak u siebie, a oto gra toczy się w każdym biznesie, aby stworzona przez nas praca nie była jedynie koniecznością, niemniej jednak również przyjemnością, bo przyjemność powiązana z pożytecznością daje nam po prostu zadowolenie oraz wtedy czujemy się w rzeczywistości zadowoleni i spełnieni. Jak już zostało powiedziane istotna jest karta menu, aby była ona przejrzysta dla każdego z konsumentów, by nie było na niej przesytu potraw, bowiem to może odstraszyć konsumenta, każda z potraw powinna być zaprezentowana w sposób przejrzysty, wyraźny, najistotniejsze informacje o danym daniu muszą zawierać.